УкрРус

У Києві відбудеться майстер-клас від режисера фільму про легендарного тренера та футболіста Валерія Лобановського

315
  • У Києві відбудеться майстер-клас від режисера фільму про легендарного тренера та футболіста Валерія Лобановського | фото 1
    1/1

1 грудня о 19.00 у Києві в "Art Hub" (Укрінформ, вул. Б. Хмельницького, 8/16) відбудеться майстер-клас від Антона Азарова, режисера документального фільму "Лобановський назавжди".

Про режисера:

Закінчив Санкт-Петербурзьку Академію театрального мистецтва. З 2004 року працює в різних ТБ та кінопроектах: серіалах, реаліті-шоу, фільмах для украі?нських та російських каналів.

Коротка фільмографія:

2011: режисер-постановник серіалу "Лють" (6 епізодів)

2012: режисер-постановник серіалу "Справа для двох" (8 епізодів)

2012: режисер-постановник серіалу "Батьківськии? інстинкт" (4 серіі?)

2012: режисер-постановник серіалу "Даша" (4 серіі?)

2014: режисер-постановник серіалу "Слава" (4 серіі?)

2016: режисер-постановник серіалу "Потріи?нии? захист" (9 епізодів)

2016: режисер-постановник документального фільму "Лобановськии? назавжди"

Про фільм:

"Лобановський назавжди" - фільм про відомого тренера та футболіста Валерія Васильовича Лобановського.

Стартує у широкому прокаті в Україні з 1 грудня.

В основу фільму лягли архівні матеріали, розповіді футболістів, тренерів, функціонерів і митців сучасності.

Умови участі:

При оплаті до майстер-класу: 99 грн, при оплаті на майстер-класі 129 грн.

Придбати квиток на майстер-клас можна тут: http://mk-anton-azarov-kyiv.ticketforevent.com/

Використайте промокод obozrevatel і отримайте -10% знижку на участь у майстер-класі.

БОНУС: кожний з учасників майстер-класу отримає список актуальних європейських фондів та програм, що фінансують документальне кіно, а також додаткові матеріали.

Організатор майстер-класу: CinemaHall

Партнери майстер-класу: Das Boot Production, Обозреватель, Хорошее кино, DreamKyiv, Moviegram, Okino.ua, Golos.ua, Fraza.ua, Детектор Медіа, Gloss.ua, Інтершкола, Ukrainian Cinema Village, Bodo, Molodiya Festival, MoeMisto.ua.

Наши блоги